Изберете език      Choose language      Sprache wählen      Выберите язык
 

ТЕХНОХИМ БА ЕООД


Custom Search Control
Мрежата
 
 
 
Име на фирма, търговска марка и/или обект
Информация за фирма ТЕХНОХИМ БА ЕООД
Кратко описание на дейността
Технохим БА ЕООД е с основна дейност разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Фирма Технохим - БА предлага адитиви за - бланширане, варене, пържене, сушене, стерилизиране и замразяване на плодове и зеленчуци, фиксатори и оцветител за моркови и тиква, противопресичащи реагенти за кисели млека, стабилизатори за месо и месни продукти, гел-пълнежи, адитив за луканка със стимулиращ ефект, продукт против гранясване, набухватели, емулгатори
Представяне на фирмата

Технохим Б.А. - Адитиви за ХВП

additives for the food industryТехнохим БА ЕООД е фирма, специализирана в разработване и производство на адитиви - специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Разполага със специалисти са с изключително богат опит в химичната и хранителни технологии, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините са разработени голям брой Адитиви за хранително-вкусовата промишленост, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли са  създадени уникални такива.

От 2007 г. фирмата e сертифицирана по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Управител и главен технолог е инж. хим. Анатоли Стоянов, преминал пълен курс на обучение за вътрешен одитор по ISO 22000 - сертификат TQM №6208/2006, провел и следдипломна квалификация в концерна ФРИШ енд ФРОСТ - Австрия. Всички технологични разработки са верифицирани и съгласувани с НЦООЗ - Национален център по опазване на общественото здраве.

Към настоящия момент Технохим е широко известна и с ефективната си консултантска дейност.

На базата на големият химико-технологичен опит, Технохим Б.А. успя да разработи български вариант на конструкция, електроди и съпътствуващият електролит за електролизни енергоспестяващи отоплителни модули.

Координати на обект / офис

населено място: София
област: София - град
кв./ж.к.: Красно село
ул./бул.: Цар Борис III №317
Виж карта

телефон: 02 855 28 62
факс: 02 855 28 62
мобилен телефон: 0888 53 07 56

URL: www.technochim-bg.com

инфо от 16.06.2014г.
 
 
  Наши партньори  
 
Търси по дума / фраза
Избери област / град      
   
Търси по име / адрес
       
Разширено търсене
Глобално търсене
 
   
 
в BG
в мрежата
 

English | Руский | Deutsch | Български

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com
X
Запитване към ТЕХНОХИМ БА ЕООД
Информация за обратна връзка
  
Запитване

Моля въведете 4-цифрения код:
Затвори
Неточност към информацията за фирма ТЕХНОХИМ БА ЕООД
Информация за обратна връзка
  
Докладвай за неточност

Моля въведете 4-цифрения код: