BG 
ТЕХНОХИМ Б.А. ЕООД


     
  Технохим БА е специализирана фирма в разработването и производството на адитиви за ХВП. Предлага специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост.

От 2007 г. е сертифицирана по по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Всички технологични разработки са верифицирани и съгласувани с НЦООЗ.

Технохим БА ЕООД може да разработи адитиви за храни и хранителни добавки, както и по поръчка! Разработените вече адитиви са за:

- бланширане, варене, пържене, сушене, стерилизиране и замразяване на плодове и зеленчуци
- майонези, майонезни, млечни и други салати
- месо и месни продукти
- млеко и млечни продукти - технология и добавки за производство на мляко тип Цедено - за салати др.
- хляб, теста, кексове, сухи пасти, блатове, макарони
- спортни хранителни добавки
- ядки, семки - Бинокс 100© - авторски продукт против гранясване. Действа преди влизането в пещта, както и по време на самото печене, като след t° над 145°С се унищожава и в продукта не остават дори и следи от реагентите. Време на защита - над 15 пъти по - високо при екстремни лоши условия на съхранение.

 
         
 
Централен офис - Технохим БА
ул./бул. Цар Борис III   №317
квартал/ж.к.: Красно село
населено място: София
област: София - град
телефон: 02 855 28 62
факс: 02 855 28 62
мобилен телефон: 0888 53 07 56
 
 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Интернет страницата е изработена от www.it-advanced.com